Follow | Dashboard
The Price

stories of past !
Saturday, December 10, 2011 | 11:14 PM | 0 comments
 
hello-hello sumenyer ! ape khabar?? baik-baik je kan...okai ! sebenarnye kan smnjak 2 mnjak nie aku rajin jer nk update blog nie ~  and post kali nie aku nk citer sal ksah silam aq mse form2 laa..korang msti tak cyer nyer kalau dlu aku bole dkatakan jahat eh no..no..bukan jahat laa..nakal jer tue..

dulu aku prnah aku GENG ! huh ? GENG ap tue?? meh sini nk citer..nme GENG aq ialah taadaa ~ NUNANINA   huhu plek kan nme tue...x plek pom sbenarnye..geng aq 4org jer..x rmai..geng nie xde leaderr oke ! kteorg mmg geng happeninglaa dkatakan..kalu sebut jer nunanina kat hostel , mesti semua knal punyer..sbb kteorg suke buat msalah kan..smpaikan name kteorg diBLACKLIST kan




*nie yana and dillah
 



 *nie aku and khairina
 
tula laa gmbr kteorg lu nk kenal ~ comel-comel jer sorg2 kan..aq jer yg x comey...baek2 jer muka tue..tp prangai mcm ape..eh! rindu laa korg ! nak2 time korg kejar aq mse tu..sbb korg nk tau present yg aq nk bg kat korg sume kan...miss that time !
 
tp skarang kite dah x same lagi kan...dsebbkan knakalan kite kat ostel hbis sume brpisah...smpai kite x bole msuk ostel form3 nie kan..n dsbbkan tu jgak khairina trpksa pndah skolah kan..dillah plak x duk ostel dah..aku n yana plak buat rayuan msuk ostell..just tggal aku n yana jer kat ostel..tu pon kteorg x rpat mcm dlu dah..
 
aku rindu laa korg sumer..nk mcm dlu lagi lah ! tp x nk buat hal lagi...sbb aku skarang dah insaf...aku nk looking forward dah..xnak looking for the past..nnti nyesal tak sudah kan.. chaw lu neh..laen kli citer ag..kbai ~ :)

Labels:


The Author

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend ♥iloveyou♥

✦Profile✦ ✦Credit✦ ✦ Entries✦