Follow | Dashboard
The Price

tak lupe laa ♥ ♥ ♥
Monday, December 12, 2011 | 12:05 AM | 0 comments
 
 
* comey-comey jer blake kan?!

hello smua ! post kali nie aku nk citer sal geng DQAWZ plak ! aq tau mesti ad jgok antara dlam gmbr tu stalk blog aku nie kan...msti korg bgga kan gmbr korg bole ad dlm blog aku nie..bkan snang tau nk tgok aku upload gmbr korg ! huh ~
 
however,aku suke sangat kenal ngan geng DQAWZ nie..even dulu korg prnah jdi musuh ketat aku kan...bkan aku je laa..skali ngan geng NUNANINA tu..engat x??? that night kite war kat ostel !! mcm ap kan..tp kite lupekan kisah silam kite neh..buat malu jer..mklumlaa..x matured lg mse tu :D klau buke kisah baru nie jauh lbih baek kan..ye laa..aku pun bru knal ngan geng dqawz bru thun nie kan..so farr aku knal korg bru laa aku tau mcm mne korg kan..bru laa aku tau yang korg baek sangat !

aku nk ucapkan tengs a lot laa coz sudi amik aku jadi kawan korg ! aku tau dulu-dulu geng aku yang suke cri gadoh ngan geng korg ! engat x yg geng aku curi mkanan geng korg??? abis kteorg mkan.. stress giler korg mse tu kan..bg phak geng aku-> aku mntak maaf bnyk2 eyh..n halalkan laa sumernye neh..tau-tau je laa geng aku mse tu...nakal giler !
 
jahat-jahat pun x kemana jgak kan..skarang aku insaf dah..ceyh ~ hurm..rsult pom x lame lagi nk kuor dh..msti pmr candidate tgah dup dap dup dap kan..aku tau sbb skarang aku pun tgah rase mcm tu..k laa..aku doakan kjayaan kawan-kawan aku...semoga brjaya yer sumua ~  ♥ ♥ ♥

Labels:


The Author

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend ♥iloveyou♥

✦Profile✦ ✦Credit✦ ✦ Entries✦